Netwerk Operators: help lokale netwerkcapaciteiten verbinden!

Relined komt graag in contact met alle netwerk operators in Nederland. Joachim Visser, Account Manager bij Relined en specialist binnen dit segment, is een onderzoek gestart naar het (nóg) efficiënter inzetten van lokale glasvezelnetwerken. Als vertegenwoordiger van Relined Fiber Network vindt hij namelijk dat lokale netwerkcapaciteiten nog vaak te selectief worden ingezet, terwijl de behoefte naar (verbetering van de) connectiviteit steeds meer toeneemt. Zijn doel is dan ook om lokale netwerken (nog) beter met elkaar te verbinden.

Eén omdat het bereik daardoor vele malen groter wordt en netwerk operators hierdoor ook landelijk oplossingen kunnen aanbieden aan eindklanten. En twee, omdat dit het milieu ten goede komt. Joachim wil voorkomen dat er – nu en in de toekomst – nieuwe netwerken worden aangelegd die onnodig zijn. Waarom die schop in de grond met als gevolg dat groenstroken worden verstoord en logistieke issues op de hals worden gehaald? Juist terwijl er al zoveel mogelijkheid tot connectiviteit is?

”Daarom wil een groot dankjewel aan alle bestaande partnernetwerken voor jullie vertrouwen en prettige samenwerking én een open uitnodiging aan de overige netwerk operators om in gesprek te gaan met Joachim om dit te gaan realiseren.” 

Het huidige netwerk van Relined omvat in Nederland en Duitsland circa 30.000 kilometer Dark Fiber (onbelicht glasvezel). En momenteel hebben zij hier al 17 partnernetwerken aan gekoppeld waarmee Relined gezamenlijk connectiviteit leveren door heel Nederland. Hierdoor wordt optimaal gebruikgemaakt van bestaande capaciteit.

Het is zonde om netwerken te gebruiken voor slechts één doel terwijl ze middels een goede samenwerking ook beschikbaar kunnen worden gesteld aan derden. Een win-win situatie. Genoeg aanleiding voor het onderzoek van Joachim naar het uitbreiden van hun samenwerkingspartners t.b.v. het efficiënter inzetten van lokale glasvezelnetwerken.

Welke netwerk operators hebben interesse om deel te nemen en met Joachim in gesprek te gaan? Voor meer info kunt u direct contact opnemen via 06 14 88 02 01 of per email: J.Visser@relined.eu

Meer lezen over onze bestaande samenwerkingen op:

https://relined.eu/over-relined/samenwerkingen/