OVER FIBER VAKDAG

Is er sprake van een krachtmeting in de glasvezelsector? In het hele land worden huishoudens en bedrijven in rap tempo aangesloten op glasvezel. Nieuwe partijen zijn de afgelopen jaren actief geworden en slapende reuzen werden wakker. In een klein land als Nederland zit men elkaar dan al snel in de weg. Regelmatig zijn er berichten in de media over partijen die in dezelfde gemeenten FttH willen aanleggen. De Autoriteit Consument en Markt wijdde er zelfs een onderzoek aan. Hebben we te maken met de extremen van marktwerking, of is er niks aan de hand?

Tijdens de Fiber Vakdag staan we stil bij de stand van zaken in de sector. Wordt het tijd om meer de samenwerking op te zoeken? Wat is de stand van zaken rondom wet- en regelgeving? Wat gebeurt er in Europa en de rest van de wereld? En hoe kunt u uw netwerk voorbereiden én laten meeliften op 5G? Met behulp van gerenommeerde sprekers en experts gaan we op zoek naar antwoorden.

WAAROM DE FIBER VAKDAG BEZOEKEN?

  • Kom alles te weten over de laatste ontwikkelingen in de markt
  • Laat u bijpraten over nieuwe technieken en innovaties
  • Leer over relevante wet- en regelgeving
  • Ontmoet waardevolle (nieuwe) contacten

WIE BEZOEKEN DE FIBER VAKDAG?

  • C-level en directieleden
  • Financiële instellingen (banken, private equity)
  • Beleidsmakers (gemeenten, ministeries)
  • Commercieel medewerkers
  • Technici

SPONSOR

Op 6, 13, 20 en 27 oktober 2020 organiseert de Fiber Carrier Association voor de derde keer op rij de Fiber Vakdag. Dit jaar online. Fiber Vakdag is beoordeeld door bezoekers en sponsoren met een 8. Dit evenement is mede succesvol door alle sponsoren die hebben deelgenomen aan dit event. FCA bestaat in 2020 vier jaar en heeft al heel wat partijen aan zich verbonden. Heeft u ook interesse om partner te worden en wilt u graag uw naam verbinden aan de Fiber Vakdag? Dat kan. Vraag naar de sponsormogelijkheden.

Sponsor mogelijkheden Fiber Vakdag

OVER FIBER CARRIER ASSOCIATION

Brancheorganisatie Fiber Carrier Association (FCA) biedt carriers de helpende hand en adviseert hen op basis van kennis en trends uit binnen- en buitenland. FCA is in gesprek met alle onderdelen van de keten. Daarmee fungeert het als katalysator richting de (lokale) overheid, het bedrijfsleven en alle andere gelieerde partijen.

Fiber Carrier Association